Meidän tarina

Pohdimme usein työpäivän päätteeksi millaista työtä ja millä ehdoilla haluaisimme tehdä.

Kaikki alkoi vuonna 2017


Pohdimme usein työpäivän päätteeksi millaista työtä ja millä ehdoilla haluaisimme tehdä. Miten saisi oman äänensä kuuluviin paremmin, miten tulla näkyvämmäksi, tehokkaammaksi ja mikä kasvattaisi hyvinvointi- ja terveysalan ammattilaisena meitä oikeaan suuntaan. Päätös yhteisestä yrityksestä syntyi vuoden 2017 aikana Vantaalla parkkihallissa.
Päätöksen jälkeen olemme lähettäneet satoja viestejä siitä, miten oikealta valinta on tuntunut. Juuri näin pitikin tapahtua ja nyt reilu viisi vuotta myöhemmin tässä me olemme!
Kun matkaamme katsoo taaksepäin ymmärrämme vasta nyt näin jälkikäteen miten upeita juttuja olemme saaneet kokea ja missä olemme saaneet olla mukana.

Vuodesta 2018 olemme valmentaneet ulkotreeniryhmiä kevät- ja syyskausina.


Toisinaan syksyn ryhmä on jatkanut treenejä aina marraskuuhun saakka hiukset kuurassa. Meillä on ollut upea ja sitoutunut porukka näissä treeneissä. On uskomattoman hienoa miten moni on pysynyt meidän mukana aina tähän päivään saakka. Ryhmään on löytänyt myös aina uusia harrastajia joka on tuntunut aina todella hyvältä!
Ulkotreenien yhteydessä olemme huolehtineet asiakkaidemme kehonhuollosta sekä liikkuvuusharjoittelusta sunnuntaisin kehonhuoltotuntien muodossa. Tunti on ollut viipyilevä hetki itselle, rauhoittumiselle ja pysähtymiselle. Flowmaisen tunnin tehtävänä on ollut luoda yhteys omaan kehoon sitä kuunnellen ja kunnioittaen.

Yrityksemme alkumetreiltä saakka olemme ohjanneet myös yritysliikuntaa, liikuttaen työikäisiä ihmisiä yrityksen omissa tiloissa. Muistamme edelleen ne iloiset kasvot aamutuntien jälkeen. Sillä vireydellä ja energialla päivä on takuulla lähtenyt upeasti käyntiin.

Tiedätkö mitä on treeni yhdistettynä hauskanpitoon? Me tiedämme!


Suunnittelimme SuperFit -tuotteen yhteistyössä Vantaan SuperParkin kanssa jossa aikuiset pääsivät treenaamaan toiminnallisenharjoittelun tyylillä leikkimistä unohtamatta. Treenit huipentuivat ’loppuhöystöön’ joksi leikkimielistä kunto/esterataa kutsuimme. Tällä tunnilla aikuiset pääsivät leikkimään ja hulluttelemaan, hyppäämään mm. foam pit vaahtomuovialtaaseen sekä kiipeilemään palomiestornissa. Tulee kylmiä väreitä edelleen kun muistelemme sitä pientä jännitystä headset mikki päässä odottaen tunnin alkua.

Toukokuussa 2019 tuotteistimme jotain ihan uutta


Ensimmäinen äitien oma treeniryhmästarttasi 15 äidin ja vauvan voimin. Äitien hyvinvointi sekä raskaudesta palautuminen puhuttaa ja aihe oli myös meidän yrityksessä ajankohtainen sillä Sanna odotti esikoistaan. Tervetuloa jengiin Baby E!

Tässä vaiheessa yrityksemme tarinaa voimme paljastaa, että yhteisen yrittäjyys matkan aikana tiimiimme on syntynyt toinenkin Baby E, N sekä I. Olemme molemmat saaneet kaksi lasta näiden vuosien aikana. Voi kuulostaa hurjalta ja ehkä toisinaan siltä se on tuntunutkin, mutta silti olemme pyörittäneet yritystämme menestyksekkäästi yhdessä, kehittäneet palveluitamme entistä paremmiksi sekä luoneet jotain aivan uutta.
Yläfemmat, hatunnotot ja aplodit ovat tässä vaiheessa sallittuja!

Taustalla on pyörinyt alusta saakka yksilövalmentaminen, fysioterapia sekä urheiluhieronta.

Kalenteri on täyttynyt vanhoista ja uusista asiakkaista. Emme edelleenkään tiedä tarkalleen miten vuodet ovat hellineet meitä näin hyvin. Kaiken tekemisen taustalla on aina ollut vahva intohimo hyvinvointia ja terveyttä kohtaan. Olemme toimineet avoimesti, aidosti sekä yhteistyötä kunnioittaen. Vilpitön auttamisen halu ja ilo on paistanut tekemisestämme aina.

Vuosi 2023 alkoi uuden sivun kääntämisellä. Olemme luoneet uuden valmennuskonseptin yrityksille jota lähdemme intohimoisesti viemään eteenpäin. Olemme erittäin innoissamme ja otamme avosylin vastaan kaiken mitä tämä matka tuo tullessaan. Vihdoin tuntuu siltä, että olemme oikeasti löytäneet oman suunnan.
Missionamme on auttaa työikäisiä voimaa paremmin töissä ja työ ulkopuolella.


Haluamme auttaa ihmisiä oivaltamaan, miten tämän päivän valinnat vaikuttavat huomisen hyvinvointiin.

Fysiofactor uskoo siihen, että jokainen voi onnistua!


Haluamme ymmärtää elämää sekä matkan varrella muuttuvia polkuja. Ajattelemme hyvinvoinnin olevan jokaisen oikeus ja haluammekin vilpittömästi auttaa työikäisiä voimaan paremmin työssä ja työn ulkopuolella.

Kun valot sammuvat emmekä ole paikalla, toivomme ihmisten muistavan meidät meidän aitoudesta, sitoutuneisuudesta, luottamuksesta sekä huumorista.

​<3: Elina & Sanna