FysioFactor on nyt my√∂s FysioFactor BUSINESSūüĒ•

Haluamme auttaa kokonaisia työyhteisöjä, tiimejä ja osastoja voimaan paremmin!

Tuntuu edelleen hieman uskomattomalta, että meidän BUSINESS puolen palvelukokonaisuudet ovat vihdoin ulkona.

Ajatus yrityksille suunnatuista valmennuksista on ollut puheissa vuosia ja pöytälaatikossa sitäkin pidempään. Tätä on heitelty ilmoille sivulauseissa säännöllisesti näiden vuosien aikana, mutta aika uuden rakentamiselle odotti vielä omaa vuoroaan.

‚Äć

Miksi suuntaamme palveluita nyt myös yrityksille?

Yksil√∂puolella olemme t√∂rm√§nneet eneneviss√§ m√§√§rin ty√∂uupumukseen, ylikuormitukseen, ty√∂ss√§ jaksamisen haasteisiin sek√§ ty√∂hyvinvoinnin puutteeseen tai sen laatuun. Sen sijaan ett√§ ‚Äúpelastamme‚ÄĚ yhden yksil√∂n kerrallaan, meille on syntynyt tarve pureutua ty√∂ss√§ jaksamisen ongelmien juurisyihin. Haluamme auttaa kokonaisia ty√∂yhteis√∂j√§, tiimej√§ ja osastoja voimaan paremmin! N√§m√§ asiat ovat usein tapetilla ja silloin asia on t√§rke√§ ja merkityksellinen, kun uupunut toveri istuu vieress√§si, on osa tiimi√§ tai on kenties puolisosi.
‚Äć

Jotain tapahtui Elinan raskausaikana. FysioFactor BUSINESS on syntynyt toisen meistä ollessa 100% kiinni asiakastyössä ja toisen ollessa 100% kotona pienen vauvan kanssa. Olosuhteet uuden rakentamiselle saattoi jostain näkökulmasta katsottuna olla hieman haastava yhtälö toteuttaa, emmekä kiellä, etteikö tämä olisi vaatinut meiltä melkoista notkeutta ja kykyä hallita kokonaisuuksia.

Viimeisien kuukausien aikana olemme olleen teams yhteydellä useammassa palaverissa kuin koko elämämme aikana yhteensä. Tämän eteen on vuodatettu hikeä ja kyyneleitä, palavereita on pidetty toisinaan yömyöhään ja keskeneräisyyden sietokykyä on venytetty äärirajoille. Meillä on kuitenkin ollut alusta saakka aito kiinnostus ja halu auttaa.

Intohimo hyvinvoinnin edistämistä kohtaan on vienyt meitä eteenpäin.

Me uskomme tähän täysillä!

‚Äć

Vain kahdestaan emme voi paukutella henkseleitä, koska ilman tukea emme takuulla olisi tässä! Iso kiitos Firstbeatin Joonas Lyytinen sparrauksesta, valmennuksesta, tiedosta, taidosta sekä meihin uskomisesta! Kiitos Simplifield Solutions Jukka Puhakka, Juhani Aro ja Aija Peltola! Ilman teidän osaamista me ei seistäisi nyt tässä!

Kiitos myös kaikille asiakkaille tuesta sekä kannustuksesta uuden tiellä. Kiitos SuperPark Vantaa yhteistyöstä.

‚Äć

FysioFactor jatkaa työtään yksilöiden hyvinvoinnin puolesta.

Yksilövalmennus, fysioterapia sekä urheiluhieronta pysyy edelleen tarjonnassamme. FysioFactor BUSINESS tarjoaa puolestaan monipuolisia työhyvinvointia edistäviä palveluita yrityksille. Olemme lanseeranneet Voimavaravalmennuksen jossa on huomioitu yksilö sekä yritys. Valmennuksen punaisena lankana toimii Firstbeat hyvinvointiteknologia yhdessä valmennuksen kanssa. Lisäksi olemme rakentaneet valmiita kokonaisuuksia hyvinvointiluennoista sekä yritysliikunnasta. Liikutamme yrityksiä kehonhuollon tai hikiliikunnan merkeissä. Lisäksi tarjoamme yhteistyössä SuperPark Vantaan kanssa suunnittelemaamme uniikkia SuperFit tuntia jossa yhdistyvät yhdessä tekeminen, treeni sekä hauskanpito.

Nyt jos vielä mietit pitäisikö, vastaus on pitäisi!

Ota rohkeasti yhteyttäinfo@fysiofactor.fija mietitään yhdessä hyvinvointia edistävä kokonaisuus teidän yrityksellenne!

‚Äć