Sanna Aro

Fysioterapeutti AMK / Äitiysfysioterapia erikoistunut
Henkilökohtainen- ja pienryhmävalmennus

Vahvuusalueet ja kiinnostuksen kohteet

Voimaharjoittelu, toiminnallinen harjoittelu, äitiysliikunta, tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisy ja kuntoutus, kehon liikkuvuus ja liikehallinta, kokonaisvaltainen hyvinvointi. Lisäksi Firstbeat Hyvinvointianalysointi ja valmennus.

Sanna on toiminut hyvinvointialalla yli 10 vuoden ajan. Tänä aikana Sanna on kouluttautunut paljon ja erikoistunut mm. äitiysfysioterpiaan. Sannan asiakaskunta koostuu tuki- ja liikuntaelinhaasteista kärsivistä asiakkaista, raskaana olevista ja synnyttäneistä äideistä, sekä aktiivisista kuntoliikkujista.

Vahvan koulutustaustan, sekä pitkän työkokemuksen vuoksi Sannan vahvuus valmentajana on monipuolisuus ja kyky soveltaa hankittua tietotaitoa käytännössä. Valmentajana Sanna on iloinen, huumorintajuinen sekä empaattinen. Sannaa voisi luonnehtia myös tarkkasilmäiseksi sekä pedantiksi valmentajaksi.

Sanna huomioi asiakkaan aina kokonaisuutena ja tarjoaa asiakkaalle tarpeen mukaista palvelua aina erkauman kuntoutuksesta kyykkytekniikkaan.

Harrastukset ja urheilutausta

“Olen sporttisen elämäntyylin omaava nainen ja terveelliset elämäntavat näkyvät jokapäiväisessä arjessani. Vapaa-aikani kuluu liikuntaharrastusten, perheen ja ystävien kanssa. Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu crossfit, kuntosalilla treenaaminen, pilates ja ulkona liikkuminen. Vapaa-aikani kuluu myös kotona kahden pienen lapsen kanssa.

Ammatillisesti pyrin jatkuvasti kehittämään ja kouluttamaan itseäni. Koen, että kehon kokonaisvaltaisen toiminnan huomioiminen ja ymmärtäminen on avain monien erilaisten ongelmien ratkomiseen. Ajattelen, että parhaimmillaan henkilökohtainen valmennus tai fysioterapia toteutuu kun sekä valmentaja että valmennettava sitoutuvat yhdessä tekemään töitä asetetun päämäärän eteen.”

Koulutus

Fysioterapeutti AMK / Äitiysfysioterapia erikoistunut
Physiotrainer / Personal Trainer FHIF
Urheiluhieroja
Ryhmäliikuntaohjaaja
Useita syventäviä fysioterapian koulutuksia
"If you don't like where you are - M-O-V-E you're not a tree"

Asiakaspalaute

“Sanna on rautainen ammattilainen joka toivoo jokaisen asiakkaan onnistuvan omassa projektissaan. Sannalla on uskomattoman laaja ymmärrys ihmiskehon toiminnasta sekä sen haasteita.

Sanna sai minut liikkeelle ja innostumaan kuntosaliharjoittelusta raskauden jälkeen. Ymmärsin Sannan avulla että ilman työtä ei tule tuloksia. Treenit Sannan kanssa ovat hauskoja mutta tiukkoja faktoilta säästymättä.

Kiitos Sanna avusta ja panostuksestasi!”