Elina Tervo

Personal trainer
Hyvinvointivalmentaja, DUO- ja pienryhmävalmennus
Urheiluhieroja

Vahvuusalueet ja kiinnostuksen kohteet

Voimaharjoittelu, toiminnallinen harjoittelu, tuki- ja liikuntaelinhaasteet sekä kestävyyslajin tukiharjoittelu, erityisesti juoksu-, sekä pyöräilylajit ja äitiysliikunta. Lisäksi Firstbeat Hyvinvointianalysointi ja valmennus.

Elina on toiminut hyvinvointialalla jo yli 10 vuoden ajan. Elinan asiakaskunta koostuu eri ikäisistä tavoitteellisesti treenaavista sekä tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsivistä asiakkaista. Asiakkaina on mm. kilpapyöräilijöitä sekä -suunnistajia, raskaana olevia sekä synnyttäneitä äitejä, aktiivisia kuntosaliharrastajia sekä liikunnan pariin palaavia asiakkaita.

Vahvuuksiin valmentajana kuuluvat perusteellinen tekniikkavalmennus, liikkuvuus- sekä liikehallinta, harjoittelun optimointi, kehon muokkaus ja toiminnallinen harjoittelu sekä liikunta raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen, Firstbeat Hyvinvointianalysointi sekä kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus.

Valmentajana Elina on iloinen, huumorintajuinen, energinen sekä empaattinen, mutta samalla vaativa ja määrätietoinen. Määrätietoinen tekeminen ja asetettuun päämäärään sitoutunut asiakas sekä valmentaja takaavat tien tuloksiin.

Elina huomioi asiakkaan aina kokonaisuutena tavoitteet ja arjen kokonaiskuormitus huomioiden.

Harrastukset ja urheilutausta

“Liikunta on aina ollut iso osa elämääni. Olen harrastanut kilpatasolla yleisurheilua sekä hiihtoa. Aikuisiällä olen harrastanut aktiivisesti myös mm. kiipeilyä. Vapaa-aikani kuluu salilla voimaharjoittelun sekä toiminnallisen treenin merkeissä, tämän lisäksi harrastan hiihtoa sekä polkujuoksua.

Mikäli en ole liikkumassa olen remontoimassa kotia, entisöimässä huonekalulöytöjä, retkeilemässä luonnossa perheen kanssa tai leikkimässä lasten kanssa kotona legokasojen keskellä.”

Koulutus

Personal trainer
Äitiysliikunnan ohjaaja
Urheiluhieroja
Ryhmäliikuntaohjaaja
Useita syventäviä liikunta-alan lisäkoulutuksia
"Respect your body it is the only one you get"

Asiakaspalaute

“Elina on pitkän linjan osaaja hyvinvointialalla. Elina on lempeä, mutta napakka valmentaja, jolla on sydän mukana työssään. Elinan avulla löysin kipinän liikuntaan uudelleen ja tällä hetkellä tavoittelemme yhdessä parempaa fyysistä kuntoa ja olemusta sekä kivuttomampaa arkea.

Kiitos Elinalle näistä vuosista joita olemme yhdessä taivaltaneet, annetaan nousujohteisen kehityksen jatkua!”