Treeniryhmät

FysioFactor tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista pienryhmävalmennusta

Treeniryhmät

FysioFactor tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista pienryhmävalmennusta.

Pienryhmässä yhdistyvät yksilövalmennuksen sekä ryhmäliikunnan parhaimmat puolet. Harjoitteita on mahdollista skaalata, joten jokainen osallistuja treenaa oma kuntotasonsa mukaisesti saaden myös yksilöllistä valmennusta. 

Pienryhmävalmennuksessa hyödynnämme toiminnallisia treenivälineitä kehonpainoharjoittelun lisäksi. Käytössämme ovat Fit Tammiston loistavat ulkosalipuitteet.

Treenit koostuvat aktiivisesta alkulämmittelystä, kehoa monipuolisesti kuormittavasta treeniosuudesta sekä loppuhöystöstä, jossa jokainen pääsee myös irroittelemaan.

Pienryhmään mahtuu vain rajattu määrä treenaajia. 
Osallistu kevään sekä syksyn pienryhmiin.

Ryhmässä on voimaa!

kysy lisää

Asiakaskokemuksia

"Loistavaa yhteistreeniä ja vuosien saatossa vielä homma hioutunut. Tehokas, vaihteleva ja monipuolinen = hyvin suunniteltu!
Hyvä tehokas alkulämmittely ja loppusessiot timanttia. Ohjaajat loistavia ammattilaisia, joiden pinna sekoilevien osallistujien kanssa on loputon.

Aivan loistava tunnelma ryhmässä. Olette myös kaikille silminä ja korvina ja liikkeet tulee tehtyä oikein ja laadukkaasti.
Ulkosalin fasiliteetit on loistavat."


"Olen tykännyt tosi paljon olla mukana ulkotreeneissänne. Treenit ovat sekä hauskoja, tehokkaita että sopivan rentoja ja osallistujien erityistarpeet ja tilanteet huomioivia. Olette kulkeneet pitkän matkan ensimmäisistä porrastreeneistä ja vahva ammattitaitonne näkyy.

Treenaaminen teidän kanssa on turvallista ja vastuullista kun tietää että liikkeet tulevat tehtyä oikein, koko keho huomioidaa ja erityisesti kehon heikompia osia vahvistetaan. Ja treeneissä saa myös olla oma itsensä kremppoineen ja vaivoineen."

SuperFit treeni

SuperFit treeni toteutuu SuperPark Vantaalla – tunti on täysin uniikki toiminnallinen ryhmäliikuntatunti. SuperFit treenillä kehität lihaskuntoa, kestävyyttä, kehonhallintaa ja liikkuvuutta monipuolisen aktiviteettipuiston loputtomia mahdollisuuksia hyödyntäen. 

Treeneissä kuormitamme kehoa monipuolisesti erilaisia pienvälineitä hyödyntäen. Treeni sisältää aktiivisen alkulämmittelyn, toiminnallisen lihaskunto-osuuden ja “leikkimielisen” loppuhöystön, jonka aikana saat vapauttaa sisäisen lapsesi SuperPark:n ainutlaatuisia treenimahdollisuuksia esimerkiksi trampoliineja, kiipeilyalueita ja köysivaijereita käyttäen.  
Kehittävä harjoittelu voi olla myös hauskaa ja se onnistuu tällä tunnilla!

SuperFit treenissä tulee hiki huomaamatta. Tunneilla opettelemme uusia taitoja ja herättelemme henkiin vanhoja käyttämättäjääneitä kehon luonnollisia liikkeitä ja liikkumisen eri tasoja. 
Tunnit soveltuvat kaikille ikään tai kokoon katsomatta, sillä jokainen liikkuu tunnilla oman kuntotason mukaan. Kaksi ammattitaitoista valmentajaa takaavat treenien turvallisuuden ja tehokkuuden.
Ryhmässä treenatessa pusket itsestäsi enemmän ja pääset ylittämään itsesi. 

Kehonhuolto tunti

Kaipaatteko kevyempää matalan kynnyksen ohjattua liikuntaa työyhteisöön?
Pidetyt lempeät kehonhuoltotunnit edistävät kokonaisvaltaista hyvinvointia ja rauhallinen tekeminen laskee tutkitusti stressitasoja. Kehonhuoltotunnit sisältävät dynaamisia liikkuvuusharjoituksia, täsmä venytyksiä yleisimmin kireille alueille, sekä faskiakäsittely hierontapallolla.

Liikkuvuusharjoitteet yhdistettynä hengitykseen lievittää kireyksiä, nesteyttää kudoksia ja vähentävät tutkitusti stressiä. Tunnit sopivat kaikille lähtötilanteesta tai tavoitteista riippumatta. Näiden tuntien aikana huollat niin kehoa kuin mieltäkin.

Tunnit on mahdollista toteuttaa helposti myös etäyhteyden välityksellä. Näille tunneille kaikkien on helppo osallistua.

Porrastreeni

Porrastreenit lähialueen liikuntapuistossa. Koostuuko työyhteisönne aktiivisista ja liikunnallisista ihmisistä. Kaipaatteko reipasta yhteistä ohjattua tekemistä edistämään koko porukan tai tiimin hyvinvointia ja tehokkuutta?

Porrastreenit ovat tehokasta, haastavaa ja monipuolista harjoittelua pienryhmässä portaita ja pienvälineitä hyödyntäen. Näissä treeneissä kehität kuntoa ja parannat kestävyyttä. Treenit soveltuvat kaikentasoisille liikkujille. Kaikki treenaa oman kuntotason mukaan.

FF CARE huolenpitovalmennus

Älä jää tavoitteidesi tai treenimotivaatiosi kanssa yksin!

FF CARE huolenpitovalmennuksen tavoitteena on tarjota toimivia ja tehokkaita arjentyökaluja oman hyvinvoinnin edistämiseski. Treenaa tehokkaasti kotona tai kuntosalilla valmiiden treeniohjelmien avulla, huolla kehoa monipuolisesti LIVENÄ ohjattujen tuntien avulla ja ole osa samanhenkistä yhteisöä.
Valmennus tarjoaa sinulle erittäin kattavan kokonaisuuden, motivaatiokanavan, helppokäyttöisen valmenusapplikaation sekä kahden ammattitaitoisen valmentajan tuen.

Valmennusalustan avulla saat treeniohjemien sisäksi livenä ohjattuja kehonhuolto- sekä tukilihastreenejä, sekä muita treenimateriaaleja käyttöösi.

FF CARE valmennus on myynnissä verkkokaupassa earlybird hintaan 29,90€ (norm. 39,90€) koodilla: FFCARE

Lunasta hyvinvointilupauksesi NYT!


Kysy lisää treeniryhmistä

Kiitos, viestisi on vastaanotettu! 

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian
Hups, jotain meni pieleen. Yritä uudelleen kiitos.