Treeniryhmät

FysioFactor tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista pienryhmävalmennusta

Treeniryhmät

FysioFactor tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista pienryhmävalmennusta.

Pienryhmässä yhdistyvät yksilövalmennuksen sekä ryhmäliikunnan parhaimmat puolet. Harjoitteita on mahdollista skaalata, joten jokainen osallistuja treenaa oma kuntotasonsa mukaisesti saaden myös yksilöllistä valmennusta. 

Pienryhmävalmennuksessa hyödynnämme toiminnallisia treenivälineitä kehonpainoharjoittelun lisäksi. Käytössämme ovat Fit Tammiston loistavat ulkosalipuitteet.

Treenit koostuvat aktiivisesta alkulämmittelystä, kehoa monipuolisesti kuormittavasta treeniosuudesta sekä loppuhöystöstä, jossa jokainen pääsee myös irroittelemaan.

Pienryhmään mahtuu vain rajattu määrä treenaajia. 
Osallistu kevään sekä syksyn pienryhmiin.

Ryhmässä on voimaa!

kysy lisää

Asiakaskokemuksia

"Loistavaa yhteistreeniä ja vuosien saatossa vielä homma hioutunut. Tehokas, vaihteleva ja monipuolinen = hyvin suunniteltu!
Hyvä tehokas alkulämmittely ja loppusessiot timanttia. Ohjaajat loistavia ammattilaisia, joiden pinna sekoilevien osallistujien kanssa on loputon.

Aivan loistava tunnelma ryhmässä. Olette myös kaikille silminä ja korvina ja liikkeet tulee tehtyä oikein ja laadukkaasti.
Ulkosalin fasiliteetit on loistavat."


"Olen tykännyt tosi paljon olla mukana ulkotreeneissänne. Treenit ovat sekä hauskoja, tehokkaita että sopivan rentoja ja osallistujien erityistarpeet ja tilanteet huomioivia. Olette kulkeneet pitkän matkan ensimmäisistä porrastreeneistä ja vahva ammattitaitonne näkyy.

Treenaaminen teidän kanssa on turvallista ja vastuullista kun tietää että liikkeet tulevat tehtyä oikein, koko keho huomioidaa ja erityisesti kehon heikompia osia vahvistetaan. Ja treeneissä saa myös olla oma itsensä kremppoineen ja vaivoineen."

SuperFit treeni

SuperFit treeni toteutuu SuperPark Vantaalla – tunti on täysin uniikki toiminnallinen ryhmäliikuntatunti. SuperFit treenillä kehität lihaskuntoa, kestävyyttä, kehonhallintaa ja liikkuvuutta monipuolisen aktiviteettipuiston loputtomia mahdollisuuksia hyödyntäen. 

Treeneissä kuormitamme kehoa monipuolisesti erilaisia pienvälineitä hyödyntäen. Treeni sisältää aktiivisen alkulämmittelyn, toiminnallisen lihaskunto-osuuden ja “leikkimielisen” loppuhöystön, jonka aikana saat vapauttaa sisäisen lapsesi SuperPark:n ainutlaatuisia treenimahdollisuuksia esimerkiksi trampoliineja, kiipeilyalueita ja köysivaijereita käyttäen.  
Kehittävä harjoittelu voi olla myös hauskaa ja se onnistuu tällä tunnilla!

SuperFit treenissä tulee hiki huomaamatta. Tunneilla opettelemme uusia taitoja ja herättelemme henkiin vanhoja käyttämättäjääneitä kehon luonnollisia liikkeitä ja liikkumisen eri tasoja. 
Tunnit soveltuvat kaikille ikään tai kokoon katsomatta, sillä jokainen liikkuu tunnilla oman kuntotason mukaan. Kaksi ammattitaitoista valmentajaa takaavat treenien turvallisuuden ja tehokkuuden.
Ryhmässä treenatessa pusket itsestäsi enemmän ja pääset ylittämään itsesi. 

Kehonhuolto tunti

Kaipaatteko kevyempää matalan kynnyksen ohjattua liikuntaa työyhteisöön?
Pidetyt lempeät kehonhuoltotunnit edistävät kokonaisvaltaista hyvinvointia ja rauhallinen tekeminen laskee tutkitusti stressitasoja. Kehonhuoltotunnit sisältävät dynaamisia liikkuvuusharjoituksia, täsmä venytyksiä yleisimmin kireille alueille, sekä faskiakäsittely hierontapallolla.

Liikkuvuusharjoitteet yhdistettynä hengitykseen lievittää kireyksiä, nesteyttää kudoksia ja vähentävät tutkitusti stressiä. Tunnit sopivat kaikille lähtötilanteesta tai tavoitteista riippumatta. Näiden tuntien aikana huollat niin kehoa kuin mieltäkin.

Tunnit on mahdollista toteuttaa helposti myös etäyhteyden välityksellä. Näille tunneille kaikkien on helppo osallistua.

Porrastreeni

Porrastreenit lähialueen liikuntapuistossa. Koostuuko työyhteisönne aktiivisista ja liikunnallisista ihmisistä. Kaipaatteko reipasta yhteistä ohjattua tekemistä edistämään koko porukan tai tiimin hyvinvointia ja tehokkuutta?

Porrastreenit ovat tehokasta, haastavaa ja monipuolista harjoittelua pienryhmässä portaita ja pienvälineitä hyödyntäen. Näissä treeneissä kehität kuntoa ja parannat kestävyyttä. Treenit soveltuvat kaikentasoisille liikkujille. Kaikki treenaa oman kuntotason mukaan.

FysioFactor Outdoor Workout

Huippu suositut ulkotreenit toteutuvat Fit Tammiston upealla Outdoor Gymillä. Treeneissä hyödynnämme toiminnallisia treenivälineitä mm: köysiä, auton renkaita, kahvakuulia ja levytankoja. Tässä ryhmässä pääset opettelemaan mm. maastavedon ja leuanvedon tekniikoita.

Treenit haastavat sinua monipuolisilla harjoitteilla, tavoitteena lisätä voimaa ja kestävyyttä, tehostaa rasvanpolttoa ja kehittää aerobista kuntoa. Ennen kaikkea pitää hauskaa.
Treenit koostuvat aktiivisesta alkulämmittelystä, kehoa monipuolisesti kuormittavasta treeniosuudesta sekä loppuhöystöstä, jossa jokainen pääsee irroittelemaan.

Jokainen treenaa ryhmässä oman kuntotason mukaan.

FysioFactor Gym Workout

Pysy kiinni treenirutiineissä ja treenaa kuntosalilla pienryhmässä. Hyödynnä hybridityön tuoma treenimahdollisuus lounasaikaan. Gym Workout toteutuu Fit Tammiston huippuvarustellulla kuntosalilla.

Gym Workout 30.10-5.12
Treenit tiistaisin klo 11.00-11.45
Kuuden viikon treenit Fit Tammiston sisäsalilla.
Kuuden viikon treenit 108€ ilman Fitin jäsenyyttä, 96€ Fitin jäsenille.

Kehittävää voimaharjoittelua loistavissa puitteissa!

Osallistu mukaan: info@fysiofactor.fi

Kysy lisää treeniryhmistä

Kiitos, viestisi on vastaanotettu! 

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian
Hups, jotain meni pieleen. Yritä uudelleen kiitos.