Yritysliikunta

Räätälöidyt yritysliikuntapalvelut yrityksenne tarpeisiin!

Lisää tiimihenkeä yhdessä tekemällä

Työn ulkopuoliset yhteiset kokemukset lisäävät tutkitusti työntekijöiden sitoutumista, suorituskykyä sekä motivaatiota. Yhteisten kokemusten tehtävänä on lisätä tiimihenkeä ja innostaa työyhteisö liikkumaan, pitämään itsestään huolta sekä näkemään oman potentiaalinsa.
Liikunta parantaa tutkitusti merkittävästi työkykyä, se on helppo keino saada koko työyhteisö voimaan paremmin. Parhaimmillaan yhdessä liikkuminen innostaa liikkumaan myös vapaa-ajalla. Työnantajan esimerkki ja suhtautuminen liikuntaan näkyy työyhteisön aktiivisuudessa.

Yritysliikunta palvelumme räätälöidään yrityksen toiveet sekä toteutusympäristön mahdollisuudet huomioiden. Yritysliikunta-tuntimme on mahdollista toteuttaa juuri siellä missä te olette. Työpaikan tiloissa, meidän tiloissa, sisällä, ulkona tai etäyhteyden avulla ohjattuna. Kohtaamme jokaisen osallistujan yksilönä sekä treenit ovat aina skaalattavissa jokaiselle sopivaksi. Yritysliikunta voi toteutua viikoittaisena tapahtumana tai kertaluontoisena virkistyspäivänä. Toteutamme myös lyhyitä etänä ohjattuja taukoliikunta hetkiä.

ota yhteyttä

TUOTE 1. Ulkotreenit Fit Tammiston upealla ulkosalilla

Ulkotreeneissä hyödynnämme toiminnallisia treenivälineitä kehonpainoharjoittelun lisäksi. Käytössämme ovat Fit Tammiston loistavat ulkosalipuitteet. Näissä treeneissä yhdistyvät yksilövalmennuksen sekä ryhmäliikunnan parhaimmat puolet. Treenit koostuvat aktiivisesta alkulämmittelystä, kehoa monipuolisesti kuormittavasta treeniosuudesta sekä loppuhöystöstä, jossa jokainen pääsee irroittelemaan. Harjoitteita on mahdollista skaalata, joten jokainen osallistuja treenaa oma kuntotasonsa mukaisesti saaden myös yksilöllistä valmennusta. 


TUOTE 2. SuperFit treeni SuperPark Vantaalla 

SuperFit – täysin uniikki toiminnallinen ryhmäliikuntatunti. SuperFit treenillä kehität lihaskuntoa, kestävyyttä, kehonhallintaa ja liikkuvuutta monipuolisen aktiviteettipuiston loputtomia mahdollisuuksia hyödyntäen.  Treeneissä kuormitamme kehoa monipuolisesti erilaisia pienvälineitä hyödyntäen. Treeni sisältää aktiivisen alkulämmittelyn, toiminnallisen lihaskunto-osuuden ja “leikkimielisen” loppuhöystön, jonka aikana saat vapauttaa sisäisen lapsesi SuperPark:n ainutlaatuisia treenimahdollisuuksia esimerkiksi trampoliineja, kiipeilyalueita ja köysivaijereita käyttäen. Kehittävä harjoittelu voi olla myös hauskaa ja se onnistuu tällä tunnilla!  Ryhmässä treenatessa pusket itsestäsi enemmän ja pääset ylittämään itsesi.TUOTE 3. Kehonhuolto tunti 

Kaipaatteko kevyempää matalan kynnyksen ohjattua liikuntaa työyhteisöön?
Pidetyt lempeät kehonhuoltotunnit edistävät kokonaisvaltaista hyvinvointia ja rauhallinen tekeminen laskee tutkitusti stressitasoja. Kehonhuoltotunnit sisältävät dynaamisia liikkuvuusharjoituksia, täsmä venytyksiä yleisimmin kireille alueille, sekä faskiakäsittely hierontapallolla. Liikkuvuusharjoitteet yhdistettynä hengitykseen lievittää kireyksiä, nesteyttää kudoksia ja vähentää tutkitusti stressiä. Tunnit sopii kaikille lähtötilanteesta tai tavoitteista riippumatta. Näiden tuntien aikana huollat niin kehoa kuin mieltäkin. Tunnit on mahdollista toteuttaa helposti myös etäyhteyden välityksellä. Näille tunneille kaikkien on helppo osallistua. TUOTE 4. Porrastreenit lähialueen liikuntapuistossa 

Koostuuko työyhteisönne aktiivisista ja liikunnallisista ihmisistä? 
Kaipaatteko reipasta yhteistä ohjattua tekemistä edistämään koko porukan tai tiimin hyvinvointia ja tehokkuutta?
Porrastreenit ovat tehokasta, haastavaa ja monipuolista harjoittelua pienryhmässä portaita ja pienvälineitä hyödyntäen. Näissä treeneissä kehität kuntoa ja parannat kestävyyttä. Treenit soveltuvat kaikentasoisille liikkujille. Kaikki treenaa oman kuntotason mukaan.