Valmentajat

FysioFactor Business valmentajat

Mitä arvoja FysioFactor kantaa?

Arvot ovat paras tapa johtaa työkulttuuria.

Mitä arvoja FysioFactor kantaa?

FysioFactor uskoo siihen, että jokainen voi onnistua! Haluamme ymmärtää elämää sekä matkan varrella muuttuvia polkuja.
Ajattelemme hyvinvoinnin olevan jokaisen oikeus ja haluammekin vilpittömästi auttaa työikäisiä voimaan paremmin työssä ja työn ulkopuolella.

Kun valot sammuvat emmekä ole paikalla, toivomme ihmisten muistavan meidät meidän aitoudesta, sitoutuneisuudesta, luottamuksesta sekä huumorista.

Me olemme ketteriä, vilpittömiä, eikä meiltä puutu pokkaa!

Valmentajat

Elina Tervo

Hyvinvointivalmentaja

Elina on FysioFactor Oy:n toimitusjohtaja ja toiminut hyvinvointi- ja terveysalalla yli 10 vuotta. Elinan henkilökohtaisiin valmennuksiin on osallistunut satoja henkilöitä vuosien aikana.
Vahva ammatillinen osaaminen on yhdistelmä koulutusta ja vahvaa asiakastyöpohjaa. Valmentajana Elina on iloinen, huumorintajuinen, energinen sekä empaattinen, mutta samalla vaativa että määrätietoinen.

Sanna Aro

Fysioterapeutti / Valmentaja

Sanna on FysioFactor Oy:n toinen perustaja ja toiminut hyvinvointi- ja terveysalalla yrittäjänä yli 10 vuotta. Vahvan ammatillisen osaamisen taustalla on fysioterapeutin tutkinnon lisäksi lukemattomia syventäviä alan koulutuksia.
Valmentajana Sanna on iloinen, huumorintajuinen sekä empaattinen. Valmennusfilosofia perustuu ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ymmärtämiseen.

Yhdessä me olemme rautaakin kovempi tiimi. Meidän valmennuksissa otetaan asiat tosissaan mutta ei koskaan liian vakavasti. Aito välittäminen työikäisten jaksamisesta sekä hyvinvoinnista näkyy työssämme ja meidän missio on auttaa työikäisiä voimaan paremmin työssä ja työn ulkopuolella.

"Jotta jokin voi muuttua, on jotain muutettava" - FysioFactor Business

Asiakaspalaute

"Näitä asiakaslähtöisiä oman alansa huippuammattilaisia voin vuosien kokemuksella suositella. Loistava team!"

"Ammattitaito ei ole pelkkää liikkeen havainnointikykyä, vaan se on mielen notkeutta ja aitoa kanssakäyntiä asiakkaan kanssa. Nämä valmentajat ovat läsnä ja omaavat aidon kiinnostuksen sekä vilpittömän auttamisen halun. Vuosien kokemuksella voin suositella tätä tiimiä."