Työhyvinvointia SuperPark Vantaalla

Erotu ja kirkasta työnantajakuvaa tarjoamalla henkilöstölle työkykyä edistäviä liikunnallisia palveluita.

FysioFactor tuottaa työhyvinvointipalveluita yhteistyössä SuperPark Vantaan kanssa.

SuperPark on paikka, jossa yrityksenne henkilöstö voi liikkua ja pitää hauskaa yhdessä. Lisää tiimihenkeä yhteisellä tekemisellä ja edistä koko työyhteisön hyvinvointia ja työssä jaksamista liikunnallisilla aktiviteeteilla.  

Rakenna henkilöstölle räätälöity kokonaisuus, jossa jokainen pääsee liikkumaan oman kuntotason mukaisesti. SuperParkin monipuoliset mahdollisuudet taipuvat moneksi.

Aktiivinen ja liikunnallinen työyhteisö pääsee haastamaan itseään täysin uniikilla tavalla tehokkaan ja monipuolisen SuperFit tunnin parissa.

Puolestaan tiimihenkeä kohottava SuperTiimi tarjoaa hauskan ja leikkimielisen kokemuksen, jossa yhdistyvät liikkuminen ja yhdessä tekeminen.  

Suunnitelmissa työhyvinvointipäivä?

Rakenna henkilöstönne tarpeita vastaava työhyvinvointipäivä SuperPark Vantaalle. Täydennä tyhy-päivän sisältöä hyvinvointiluennolla.

Hyvinvointiluennon tarkoituksena on pysähtyä henkilökohtaisen hyvinvoinnin äärelle ja kehittää samalla koko työyhteisöä sekä työkykyjohtamisen taitoja.

Me haluamme opettaa miten tämän päivän valinnan vaikuttaa huomisen hyvinvointiin. Luennot pohjautuvat tutkittuun tietoon, sekä vuosien valmennustyön tuomiin kokemuksiin sekä toimiviin käytännön työkaluihin. Luennon tehtävänä on lisätä ymmärrystä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tärkeydestä sekä sen vaikutuksesta työssä jaksamisessa.

Pyrimme vastaamaan luennon sisällöllä henkilöstön toiveisiin, työyhteisön sisältä nouseviin teemoihin sekä olemassa oleviin haasteisiin.    

Kaipaako henkilöstönne kevyempää, matalan kynnyksen ohjattua liikuntaa osaksi tyhy-päivää?

Rentouttavat ja pidetyt kehonhuoltotunnit edistävät kokonaisvaltaista hyvinvointia ja rauhallinen tekeminen laskee tutkitusti stressitasoja. Kehonhuolto sisältävät dynaamisia liikkuvuusharjoituksia, täsmävenytyksiä yleisimmin kireille alueille, pilates tyyppisiä liikehallintaharjoitteita sekä faskiakäsittelyä hierontapallolla. Kehonhuoltotunnit sopivat kaikille ja tunnit on mahdollista toteuttaa SuperParkin tiloissa.

Kehonhuoltotunnit ovat saaneet vain kiitosta, koska näille tunneille kaikkien on helppo osallistua ja harjoittelun vaikutukset ovat nähtävissä välittömästi.  

SuperPark Vantaa on varattuna yritysryhmien käyttöön ma-pe klo 9-14 välisenä aikana.

Ota yhteyttä, rakennetaan yhdessä tarpeitanne vastaava kokonaisuus!  

Kiitos, viestisi on vastaanotettu! 

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian
Hups, jotain meni pieleen. Yritä uudelleen kiitos.