Fokusoitu Shockwave FSWT

Fokusoitu Shockwave-paineaaltohoito on turvallinen ja tehokas hoitomenetelmä nivel-, lihas- ja jänneongelmiin

Shockwave-paineaalto hoito (FSWT – focused shockwave therapy)

Fokusoitu Shockwave-paineaaltohoito (FSWT) on turvallinen ja tehokas hoitomenetelmä nivel-, lihas- ja jänneongelmiin. Hoidon aikana kudoksiin kohdistetaan fokusoitua korkeatehoista paineaaltoa, jonka voimakkuutta säädetään vaivan mukaisesti.

Hoidon ansiosta aineenvaihdunta hoidettavassa kohdassa vilkastuu, kipu lievittyy ja krooninen tulehdus vähenee. Shockwavehoitoa käytetään erityisesti kivun lievitykseen ja kudosvaurion paranemisen nopeuttamiseen. FSWT on hyvä vaihtoehto kortisoni-injektioille tai kirurgisille toimenpiteille. Hoitovaikutus kohdistuu mm. kipujärjestelmään, aineenvaihduntaan ja verenkiertoon.

Shockwave hoitoon liittyvät riskit ja haittavaikutukset ovat minimaalisia.

varaa aika

Mihin Fokusoitua Shockwavea käytetään

Mihin hoidolla vaikutetaan

Milloin hoitoa ei suositella

Yksi hoitokertaa kestää noin 20min ja hoitoa suositellaan toteutettavan kerran viikossa, yhteensä 3-6 hoitokertaa hoidon vasteesta riippuen. Kudoksen paranemisprosessi alkaa jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen, kivun tunne vähenee ja liikkuvuus lisääntyy usein välittömästi.

Hoidon jälkeen on suositeltava välttää kovatehoista kuormitusta hoidetulle alueelle 48h. Parhaimman hoitotuloksen saa yhdistämällä Shockwave paineaaltohoidon järkevästi ohjelmoituun liikeharjoitteluun.

Fokusoitu Shockwavehoito hinnasto:

20min hoitoaika 80,00€
Hoidon yhteydessä 49€ hinta lisätään varatun ajan hintaan.